בירור תרופה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/06/2012 | 08:02 | מאת: אביטל

שלום רב לבת שלי יש אפילפסיה וקיבלה ץורפה זרונטין . בגלל הדיאטה קטוגנית אנו לא יכולים להתמש בסירופ. במכבי נתנו תרופה ethymal האם זו אותה תרופה ? כי יש מביאים מגרמנית pethidan אז מה התרופה בארץ שיהא זרונטין ? תודה

13/06/2012 | 12:10 | מאת: שני כרמי

אביטל שלום. שלוש התרופות שציינת- ZARONTIN, ETHYMAL, ו- PETNIDAN, כולן חלופות גנריות המכילות את אותו החומר הפעיל- ETHOSUXIMIDE, כלומר- ניתן להחליף ביניהן, אך רק באישור הרופא המטפל (נוירולוג). לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות