שבועיים ראשונים על ציפרלקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/06/2012 | 18:18 | מאת: גל

קיבלתי מהפסיכיאטר מרשם לציפרלקס עקב התקפי פאניקה וחרדה כללית, אני נוטל כבר 12 יום בערך חצי כדור(לא עליתי במינון עדיין עקב תופעות לוואי), כל פעם לאחר הנטילה אני מתחיל להרגיש ממש רע, לחץ חזק בחזה,מתח חזק,חולשה,סחרחורות,אי שקט,וכאבים במפרקים(ברכיים בעיקר) ובשרירים, דבר אשר גורם לי להרתע מנטילת הכדור. האם אני יכול להיות עוד אופטימי ולקוות שזה ישתנה ושמתופעות לוואי הכדור בעצם ישפיע לטובה?אני כבר מתחיל די להיות מיואש מכך שהתרופה לא משפיעה ואפילו עושה לי נזק במקום תועלת, או שעדיף לי להפסיק ולנסות להחליף טיפול?אני פשוט סובל מהתרופה וקשה לי להתמודד עם התופעות הללו...

12/06/2012 | 21:03 | מאת: שני כרמי

גל שלום. מתיאורך נשמע שאתה זקוק לליווי טיפולי יותר צמוד של הפסיכיאטר, לצורך הערכת מצבך ולצורך בחינה האם התופעות שאתה חש הן תוצאה של החרדה שלך או של הטיפול התרופתי. וודאי, אסור לך לקבל החלטות הנוגעות להמשך הטיפול התרופתי על דעת עצמך. הרופא המטפל שלך צריך לעשות זאת, תוך התחשבות בדיווחיך. בהצלחה ותרגיש טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות