פניל פרי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/06/2012 | 10:04 | מאת: עדן

שלום, קוראים לי עדן אני בת 23 ואני חולת pku. אני שותה את התרופה פניל פרי 2, ועכשיו הודיעו לי שנגמר האספקה של התרופה בקופת חולים שאני מטופלת בה בחיפה. איפה אני יכולה למצוא פניל פרי 2 בחיפה?

08/06/2012 | 12:10 | מאת: שני כרמי

עדן שלום. באופן עקרוני, קופת החולים שלך אחראית לספק לך את האבקה ולהזמין אותה עבורך, אם חסרה. יש באפשרות בתי המרקחת של הקופה גם לבדוק את זמינות האבקה בסניפים אחרים של הקופה, כך שכדאי שתשאלי. אם תרצי, אבדוק לך ביום ראשון אם האבקה נמצאת בחברת ההפצה ואז תוכלי להזמינה בכל בית מרקחת שנוח לך. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות