דחוף מאוד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/10/2011 | 15:58 | מאת: גלית

התחלתי לשתות יינטריב כדור בבוקר וכדור בערב למשך 28 יום ,זהו הכדור השלישי שאני נוטלת, איני מצליחה להירדם כלל, חוסר שקט, חוסר תאבון האים אפסיק את התרופה? הרופאה אינה נמצאת בכדי שאשאל אותה...

11/10/2011 | 21:30 | מאת: שני כרמי

גלית שלום. התופעות שאת מתארת הן תופעות לוואי מוכרות של YENTREVE והן לרוב חולפות מעצמן. עם זאת, עליך לפנות בהקדם לרופאה שלך להתייעצות. בינתיים, המשיכי בנטילת התרופה כמתוכנן. האם את נוטלת תרופות נוספות? האם טופלת לאחרונה בתרופות אחרות?

מנהל פורום תרופות ורוקחות