משלשל דמוי לקסעדין ללא מרשם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/06/2012 | 10:22 | מאת: אלהאור

שלום, אני מעוניינת לרדת כ-10 קילו ממשקלי,בעבר השתמשתי בלקסעדין והוא מאוד עזר לי, אך כרגע הוא נמכר רק עם מרשם. אני מחפשת תרופה דומה בחוזקה ללקסעדין אך ללא מרשם!! הדברים הטבעיים כגון תה טיבטי וכו' לא עוזרים לי... אודה על תשובתכם המהירה

07/06/2012 | 13:24 | מאת: שני כרמי

שלום. התרופה לקסעדין וכל מקבילותיה, נועדו לטיפול בעצירות ולא להרזיה. שימוש קבוע בהן פוגע במעיים ואינו מומלץ. אם את מעוניינת לרזות- אנא פני לייעוץ רפואי ותזונתי לצורך ירידה מבוקרת ובריאה במשקל. שימוש בתרופות משלשלות אינו הפתרון. בהצלחה.

02/11/2013 | 23:43 | מאת: הודיה

איך אני משיגה לקסעדין??? איך אני יוכל לחרטט תרופא?

מנהל פורום תרופות ורוקחות