מה הקשר בין נטילת ציפראמיל 20 לכאבי פרקים וסחרחרות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/05/2012 | 14:50 | מאת: רובי רוב

לפני כמה שבועות התחלתי לסבול מכאבים בברכיים ובמפרקים ובהמשך סבלתי מסחרחרות וחוסר איזון. טופלתי במשך כ20 יום בארקוקסיה 90 אך ללא הועיל.לאחרונה קבלתי את התרופה ציפראמיל 20 שהיא תרופה נגד חרדות,אך אני מהסס אם ליטול אותה.כי אני לא מבין מה הקשר בין תרופה זו לממה שאני סובל.במיוחד לאור התופעות לוואי שמתלווה אליה.אודה לכם מראש אם תבהירו לי את העניין.

31/05/2012 | 15:49 | מאת: שני כרמי

שלום. סליחה, אך לא הבנתי מה רצית לשאול. אנא, חדד השאלה. תודה.

31/05/2012 | 19:48 | מאת: רובי רוב

האם התרופה ציפראמיל שהיא תרופה נגד דיכאון, מועילה גם לכאבי פרקים וסחרחרות.

31/05/2012 | 19:48 | מאת: רובי רוב

האם התרופה ציפראמיל שהיא תרופה נגד דיכאון, מועילה גם לכאבי פרקים וסחרחרות.

31/05/2012 | 20:34 | מאת: שני כרמי

שלום. התרופה ציפראמיל מיועדת לטיפול במצבי דיכאון ובהפרעת חרדה. לי לא ידוע שהתרופה מועילה לכאבי פרקים או סחרחורת. יתכן והרופא שרשם את התרופה סבור שהכאבים הם תסמינים למצב נפשי מסוים ושהתרופה עשויה להועיל בשיכוכם. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות