תרופת פפברין הידרוכלוריד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/05/2012 | 23:25 | מאת: לירון

באילו תופעות מטפלת התרופה פפברין הידרוכלוריד?

30/05/2012 | 09:08 | מאת: שני כרמי

לירון שלום. החומר פפברין הידרוכלוריד גורם להרפיית שרירים חלקים בכלי הדם ואחרים לכן התרופה משמשת למצבים בהם נדרשת הרפיית השרירים הנ"ל. למשל- תעוקת לב, מחלות חסימתיות בכלי הדם, התכווצויות במע' העיכול, במע' השתן ועוד. לבריאות.

18/12/2012 | 08:58 | מאת: ממ

קיבלתי מהרופאה שלי את הפפברין בעקבות כאבי בטן חזקים. בבית מרקחת אמרו לי שאני צריכה לקחת אותם חודש ימים. כרגע אין שוב כאבי בטן כמו שהיה. האם עלי לקחת את הכדור רק שחוזר הכאבי בטן או כפי שאמרו בבית מרחקת?

מנהל פורום תרופות ורוקחות