ליפיטור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/05/2012 | 06:55 | מאת: ששון עובדיה

שלופ! אני לוקח כשלוש שנים כדורי ליפיטור 80 מ"ג וקופת חולים לאומית לא מאשרים לי . עד היום אני הייתי מקבל דוגמיות לרופאים. השאלה שלי איזה כדורים אני יכול לקחת במקום? תודה

20/05/2012 | 10:34 | מאת: שני כרמי

ששון שלום. כפי הנראה, לקופת החולים שלך יש חלופה גנרית מועדפת לליפיטור, שאינה ליפיטור. החלופות הגנריות לליפיטור הקיימות בארץ הן- 1.אטורבסטאטין טבע 2.ליטורבה 3.תוריד כולן מכילות את אותו החומר הפעיל. בדוק בקופת החולים שלך מה היא החלופה המועדפת. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות