מה היא תרופה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/05/2012 | 00:39 | מאת: רם

אבקש לברר מה היא התרופה בשמה העברי אורמוקס ולמי היא זה יכולה לעזור .למי שסובר מכאבי ראש כבר תקופה של חודש ימים

16/05/2012 | 09:15 | מאת: שני כרמי

רם שלום. התרופה אורמוקס (ACETAZOLAMIDE) נועדה לטיפול במצבים של- 1. בצקות. 2. גלאוקומה. לחץ תוך-עיני. 3. מחלת גבהים. התרופה משמשת גם למצבי אפילפסיה ורעד. לתרופה יש השפעה על ייצור דמעות בעיניים, על פעילויות שונות במוח ועל הרחקת נוזלים עודפים מהגוף. שימוש לטיפול בכאבי ראש לא מוכר לי, אך יתכן והרופא בחר בתרופה כי סבר שכאבי הראש קשורים לאחת מהתופעות שתיארתי. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות