תופעות לואי - ALTERNA FORTE

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/05/2012 | 11:19 | מאת: דוריטה

שלום, אני משתמשת בכמוסות הנ"ל, וסובלת משיעולים כרוניים, האם ההרכב בכמוסות הנ"ל יכול לגרום לי לשיעולים?, מאוד אשמח לשמוע ממך, בתודה

08/05/2012 | 12:58 | מאת: שני כרמי

דוריטה שלום. כמוסות אלטרנה פורטה מכילות 2 רכיבים פעילים- איזופלבונים מסויה ותמצית קוהוש שחור. שני רכיבים אלו לא ידועים כגורמים לשיעול. עם זאת, יתכן ואת רגישה לסויה והשיעול נגרם מרגישות זו. יתכן גם שהשיעול אינו קשור כלל לתוסף. האם יש תרופות שאת נוטלת באופן קבוע? בכל הנוגע לתוספי תזונה, קשה לעתים לזהות את כלל תופעות הלוואי הכרוכות בשימוש בהם, בשל מחסור במידע סטטיסטי מהימן. את יכולה לנסות להפסיק את השימוש בתוסף ולראות האם גם השיעול יפסק. בהצלחה.

08/05/2012 | 13:45 | מאת: לשני שלום,

בהמשך לתשובתך, להלן התרופות שאני משתמשת, recital, vasodip,4mgcadex ,losec, bondormin,pravastatin 20mg, actonel disothiazide25mg , מאוד אשמח לדעת מה הגורם לשיעולים המטרידים, בברכה דוריטה

21/01/2013 | 20:22 | מאת: פנינה

שלום אני סובלת מגלי חום והתחלתי שימוש בכמוסות אלטרנה בחפיסה שניה ועדיין יש לי את תופעת גלי החום . האם גלי החום צריכים לעבור אי פעם. תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות