דאלאצין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/04/2012 | 14:07 | מאת: חלי

ממה בדיוק נגרמים החיידקים כתוצאה מיחסי מין הדבקה.??. בחיים לא סבלתי

09/04/2012 | 17:56 | מאת: שני כרמי

חלי שלום. אני מניחה שאת שואלת ממה נגרם הזיהום החיידקי בנרתיק...? אף שמדובר בזיהומים נפוצים מאוד, הגורם לא לגמרי ברור, אך כפי הנראה, נגרם משיבוש בסביבה ה"טבעית" הרצויה של רירית הנרתיק. באופן רגיל, סביבת הנרתיק שומרת על לחות מסוימת, על חומציות מסוימת ועל הרכב מאוזן של חיידקים. כאשר משהו משתבש, אוכלוסיות של חיידקים מזיקים מתרבות וגורמות לתסמינים כמו- הפרשות, ריח רע, צריבה, גירוד וכאב. ישנם גורמים המגבירים את הסיכון להופעת זיהומים בנרתיק- בן זוג חדש ליחסי מין, ריבוי בני זוג ליחסי מין, שטיפות מוגזמות של הנרתיק, שימוש באנטיביוטיקות, שימוש בהורמונים / גלולות למניעת הריון, ועוד. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות