spiriva

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/10/2011 | 07:21 | מאת: שרה

אבקש לקבל מידע על הנהלציה ספיריבה ומדוע צריכה לאשר התרופה ועדת מומחים

06/10/2011 | 13:33 | מאת: שני כרמי

שרה שלום. SPIRIVA היא אבקה לשאיפה המיועדת לטיפול במחלת ריאות חסימתית כרונית (COPD), בחולים עם תפקוד ריאתי נמוך באופן קבוע. פעילותה היא בהרחבת דרכי הנשימה והפחתת הליחה. התרופה נכללת בסל-התרופות אך צריכה להירשם ע"י רופא מומחה ברפואת ריאות. מעבר לכך, קופות החולים מציבות תנאים לקבלת השתתפות בעלויות התרופה כראות עיניהן. בררי זאת מול קופת החולים שלך.

מנהל פורום תרופות ורוקחות