תופעות לוואי של סינטרואיד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/03/2012 | 21:26 | מאת: שרית זוהר

החלפתי כבר את היוטירוקס ואלטרטקסין החדש וחשבתי לתומי שהגעתי לנחלה אני מרגישה מצוין ואחרי שבועיים מרגישה בצקת באזור הגרון וחנק ומשהוא שלא נבלא בשילוב מצבי רוח אין שום מצב לקבל הארץ מוצר שנוכל לחיות בשקט לחכות או להחליף האם יש עוד

27/03/2012 | 08:48 | מאת: שני כרמי

שרית שלום. אני מציעה לדווח לרופא המטפל אודות התופעות שאת חווה. קחי בחשבון שיתכן ויעברו שבועות ועד חודשים, עד שיושג איזון הורמונלי אחרי כל החלפה של התרופות. למיטב ידיעתי, אין עוד תחליפים לאלטרוקסין בארץ. רק בריאות.

30/03/2012 | 11:35 | מאת: שרית זוהר

האמת אחרי מספר ימים היתה הקלה למה הרופאים לא מתריאים עח לקיחת המוצר החדש במינונים קטנים כפי שנהוג כדי להימע מתופאות קשות ושנית מכל ההחלפות יש עליה של 3 עד 4 קילו שלא קשורה לשינוי באוכל או זלילה האם המשקל יחזןר לקדמותו או נישאר עם אותם קילוגרמים משום שאוכל נכון ושמירה לא מזיז למשקל מחכה צתשובה

30/03/2012 | 13:57 | מאת: שני כרמי

שרית שלום. בהנחה שטרם הגעת לאיזון הורמונלי, אין לצפות כעת, שהמטבוליזם בגופך יהיה מיטבי ולכן גם משקל הגוף עשוי להשתבש. אני מציעה שתמתיני בסבלנות להתייצבות מאזן הורמוני התריס ואז תוכלי לבחון את משקלך וכיצד להתמודד איתו. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות