השפעת הסינטרואיד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/03/2012 | 06:26 | מאת: נינה

שלום ליפני כשבועיים וחצי התחלתי ליול סינטרואיד לאחר נסיונות כושלים עם. אלטרוקסין החדש ויוטיקרוקס שכרם לי לאי שקט,מבחינת הסינטרואידשלום בעיית האי שקט חלפה ואני חשה טוב מאוד עם הכדור, אך. יש לי נשירת שיער איומה וחשה פלפיטציה בלב , ואף קצת השמנה,האם אלו תופעות לוואי שיחלפו עם הזמן או שהכדור אינו מתאים לי,???

25/03/2012 | 10:07 | מאת: שני כרמי

נינה שלום. התופעות שאת מתארת מרמזות על כך שטרם הגעת לאיזון הורמונלי תחת הטיפול התרופתי. התופעות לא דומות לתופעות אלרגיות שמצריכות את הפסקת השימוש. מה שנדרש ממך זו סבלנות והמשך מעקב רפואי רציף, עד להגעה למינון אופטימלי ולתוצאות הגופניות הרצויות. אנא, יידעי את הרופא המטפל אודות התופעות שאת חווה. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות