נוסידקס לילד מושתל כבד.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/03/2012 | 21:07 | מאת: אירית

הבן שלי בן שלוש וחצי מושתל כבד כשנה וחצי בעקבות בילארי אטרזיה.בחודש וחצי האחרונים מאד מאד מצונן,גדוש בנזלת שלא מפסיקה ,נוחר (לא מצליח לנשום מהאף),רמת הפרוגרף בדם היא 3,כל הטיפול התומך שניסינו כגון אדים חמים/קרים,משחות סיניות למינהן וכדומה לא פותר את הבעיה,האם לאור הרקע שלו מותר לתת לו נוסידקס או תרופה אחרת בעלת אפקט דומה שיכולה לייבש את הנזלת.תודה.

22/03/2012 | 22:33 | מאת: שני כרמי

אירית שלום. כל התרופות המיועדות לצינון, הן תרופות הדורשות מרשם רופא, בילדים עד גיל 6.גם בילדים ללא רקע רפואי כשל בנך, משתדלים להימנע ככל האפשר משימוש בתרופות אלו. תרופות אלו משפיעות על התכווצות כלי דם ועשויות להיות בעייתיות במושתלי כבד. במקרה זה, ובכל מקרה של תרופה שתרצו לעשות בה שימוש בבנך עליכם להתייעץ תחילה עם רופא הבקיא במצבו של הבן. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות