קרדילוק - קונקור 5 מ"ג , או, לרקפרס 10 מ"ג ויזודיפ

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/03/2012 | 09:22 | מאת: יקיר

מחבר:יקיר תאריך:22/3/2012 שעה:09:08 ג.נ. שלום רב, בהמשך לתגובתך הר"מ נשאלת השאלה: בהעדר דיווחים על תופעות לוואי במע' המין, (לגבי ה - לרקפרס, ויזודיפ) האם התשובה היא ברורה, וחד משמעית, האם התשובה היא לא, אין תופעות לוואי מהסוג הזה ? לגבי ה - לרקפרס, ויזודיפ ו/או התשובה לוקה בחסר ? בכבוד רב יקיר

22/03/2012 | 11:48 | מאת: שני כרמי

יקיר שלום. תשובתי נשארת כפי שהיתה- לא קיימים דיווחים בספרות הרפואית אודות פגיעה בתפקוד המיני שנגרמה כתוצאה משימוש בתרופה וזודיפ/לרקפרס. התרופה נמצאת בשימוש נרחב ברחבי העולם, וודאי אם היתה תופעת לוואי זו מופיעה, העניין היה מדווח. לבריאות.

22/03/2012 | 11:56 | מאת: יקיר

ישר כוח ! תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות