כדור קסנאגיס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/03/2012 | 17:59 | מאת: איתי

שלום אני מפחד מטיסות, ורופא המשפחה שלי נתן לי כדור קסנאגיס. אמרתי לו שאני רוצה לישון כל הטיסה. שאלתי היא, האם הכדור ירדים אותי? או שלמעשה הוא רק יקטין לי את החרדה, ולא ארדם איתו. מחכה בבקשה לתשובה איתי

05/03/2012 | 20:51 | מאת: שני כרמי

איתי שלום. התרופה קסנאגיס מיועדת להקלה במצבי חרדה ומתח ולא לשינה. כפי הנראה, כוונת הרופא, הייתה להקל על מידת החרדה שלך, באופן שיאפשר לך להירגע ולהירדם. בנוסף, התרופה עשויה לגרום לנמנום וישנוניות, מה שיסייע לך להירדם. התייעץ עם הרופא לגבי האפשרות לנסות את השפעת התרופה, טרם הנסיעה. כך תוכל לחזות מה תהיה השפעתה בטיסה. נסיעה טובה.

06/03/2012 | 08:47 | מאת: איתי

תודה על תשובתך לשאלתי. אני מודה שאני עכשיו יותר מבולבל. אין לי זמן להתייעץ עם הרופא בנושא הכדור. בטיסה האחרונה לקחתי בונדרמן, והוא לא הכי הרדים אותי. בכל אופן, שוב תודה על התייחסותך איתי

מנהל פורום תרופות ורוקחות