תרופה נגד בחילות בשייט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/03/2012 | 18:44 | מאת: נעמי

האם תוכלי להמליץ על תרופה נגד בחילות בשייט של 5 ימים? הומלצו לי מדבקות Scopolamine. עפ"י קריאה אודות התרופה באינטרנט זה נשמע מבהיל. אני בת 75.

04/03/2012 | 21:46 | מאת: שני כרמי

נעמי שלום. ככל הידוע לי, מדבקות Scopolamine לא משווקות בישראל. התרופה הפשוטה והיעילה הנמכרת בישראל, למטרה זו של בחילות בנסיעות, היא- טרבמין (נמכרת ללא מרשם רופא). אם את יודעת שאת נוטה מאוד לסבול מבחילות בנסיעות- אנא, פני לרופא לקבלת מרשם לתרופות מרשם למטרה זו. נסיעה טובה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות