מה קורה שזה ממשיך?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/03/2012 | 17:16 | מאת: ליאת

אמא שלי השתמשה בתרופה זו יותר משלוש שנים עד לפני חצי שנה הפסיקה בעקבות כתבות חוזרות ונישנות לגבי התרופה שגורמת לחוסר איזון . הבעיה שתופעה זו לא הייתה עד לפני חצי שנה שהם הופיעו ועד עכשיו היא עדיין ממשיכה להרגיש סחרחורות וחוזר איזון לחץ דם גבוהה, גם לאחר בדיקות דם הרופא טוען שאין צורך להמשיך לקחת את התרופה ואין שום סימן שהסחרחורות הן תופעה של התרופה. אך אפשר לבדוק זאת בוודאות? תודה ליאת

03/03/2012 | 19:28 | מאת: שני כרמי

ליאת שלום. סליחה, אך לא הבנתי באיזו תרופה מדובר, האם אמך עדיין מקבלת טיפול תרופתי וממה היא סובלת. אנא, חדדי פנייתך ואנסה להשיב. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות