אזניל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/02/2012 | 07:12 | מאת: גבריאל

שלום נמצא אצלי אוראופלסמה וקבלתי מרשם לאזניל. רציתי לדעת אם אזניל היא הטיפול היעיל ביותר לחיידק זה והאם היא אנטיביוטיקה חזקה

23/02/2012 | 11:21 | מאת: שני כרמי

גבריאל שלום. אם מדובר בזיהום מסוג אוראפלסמה (UREAPLASMA) בדרכי השתן, הרי שהטיפול באזניל (AZITHROMYCIN) נחשב לתרופת הבחירה והוא טיפול יעיל. המינוח "אנטיביוטיקה חזקה" אינו נכון. המדד לפעילותה של אנטיביוטיקה הוא יעילותה בחיסול הזיהום החיידקי ובמניעת חזרתו. שוב, כפי שרשמתי, הטיפול באוראפלסמה באמצעות אזניל, נחשב טיפול יעיל. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות