הזעה במשך חצי שעה עד שעה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/02/2012 | 14:44 | מאת: אורנה

אני בת 55. מקבלת מידי פעם מחזור, לא באופן סדיר. אני נוטלת כדור WELLBUTRIN 300 + VIPAX 150 מאתמול תוקפת אותי הזעת כללית בכל הגוף למשך כחצי שעה. כמו כן אני סרגישה חולשה, ולאחר כמה מטרים הליכה כואבות לי הרגלים. האם יש קשר לתרופות שאני לוקחת?? רק המחשבה על ההזעה מכניסה אותי לחרדה תודה מראש

17/02/2012 | 17:09 | מאת: שני כרמי

אורנה שלום. תיתכנה סיבות שונות לתופעות שאת מתארת- מצב מחלה, שינויים הורמונליים וכן, תופעות לוואי של התרופות שאת נוטלת. בשל האפשרות שאכן מדובר בתופעות לוואי, בעלות חשיבות רפואית, של שתי התרופות שאת נוטלת, יש להתייחס לכך ברצינות. אם התופעה חוזרת על עצמה- אנא, פני מייד לרופא. טוב שאת ערנית למצבך וודאי אם את חשה בתופעה מטרידה- יש לדווח על כך לרופא ולהיבדק. רק בריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות