concor 5 mg

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/02/2012 | 17:54 | מאת: רוני

שלום, יש לי טכיקרדיה (דופק מהיר) מזה כמה שנים והתרופות שרשמו לי לא ממש עוזרות לי. הרופא רשם לי לאחרונה את התרופה הנ"ל, אבל כשאני מסתכל באלון התרופה אני רואה שחלק מתופעות הלוואי הן דופק מהיר, האם התרופה מתאימה לי?

16/02/2012 | 18:35 | מאת: שני כרמי

רוני שלום. דופק מהיר הוא לא תופעת לוואי מוכרת או צפויה של קונקור (bisoprolo). אני לא מצאתי אזהרה מפני תופעה זו, בעלון לצרכן. להיפך, התרופה חוסמת קולטנים בשריר הלב האחראיים על פעילות הגברת קצב הלב ובכך גורמת לירידה בדופק. התרופה מתאימה, בין היתר, גם לטיפול בטכיקרדיה. רק בריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות