תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/02/2012 | 16:34 | מאת: בהריון

שלום דר אני בת 34 נכנסתי להריון חדש ואני נוטלת כדורי קרדיולוג כי יש לי הפרעת קצב לא קלה אבל מפריעה לי מה עם התרופה הזו האם היא משפיעה על העובר

16/02/2012 | 18:02 | מאת: שני כרמי

שלום לך. אני מניחה שאת מתכוונת לתרופה "קרדילוק" (cardiloc). התרופה קרדילוק אינה תרופת הבחירה לטיפול בבעיות לב במהלך ההריון. מידת הבטיחות שלה בהריון, אינה ברורה ולכן, לרוב, יעדיף הרופא המטפל לבחור בתרופות אחרות שנחשבות יותר בטוחות. עלייך להודיע מייד לרופא שלך שאת בהריון ולהתייעץ איתו לגבי המשך הטיפול התרופתי. בכל מקרה, אל תפסיקי השימוש בקרדילוק על דעת עצמך או באופן פתאומי. הפסקת שימוש פתאומית, עלולה להיות מסוכנת. בהצלחה.

17/02/2012 | 10:27 | מאת: תודה מכל הלב

תודה דר קרמי על העזרה

מנהל פורום תרופות ורוקחות