sterocort 4 mg

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/02/2012 | 14:21 | מאת: mali

שלום אמא שלי בת 63 ונוטלת את התרופה סטרוקורט 4 מ"ג ביגלל שיש לה אסטמה.היא לא מיסתדרת עם המשאפים וכול האנילציה למינהם.היא נוטלת את התרופה אחד לשלושה ימים והיא אומרת שזה עוזר לה מאוד.הרופאה שלה כמובן לא ממליצה לקחת את התרופה באופן קבוע.האם זה בסדר שהיא נוטלת את התרופה הזו לאסטמה או שזה לא קשור ביכלל לאסטמה.בדרך כלל אמא שלי לא נוטלת תרופות.בריאה בדרך כלל.אשמח אם תיתני לי מידע חיוני על התרופה. תודה

13/02/2012 | 15:57 | מאת: שני כרמי

מלי שלום. התרופה סטרוקורט אינה תרופת הבחירה למניעה כרונית של התקפי אסטמה, אך יכולה לשמש למטרה זו. בדרך כלל, תשמש לטיפול אקוטי בהחרפה של מצב האסטמה. האם רופא מומחה המליץ לה על התרופה לשימוש כרוני? האם על משטר המינון הזה? אני ממליצה על ביקור אצל רופא מומחה למחלות ריאה לצורך הערכת מצב והמלצה על טיפול כרוני. השימוש הממושך בסטרוקורט, עלול לגרום לתופעות לוואי מגוונות ולכן נדרש מעקב רפואי. המצב שאת מתארת נדמה כטיפול רפואי לא אופטימלי הדורש בחינה מחדש. רק בריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות