נורמלקס וזמני לקיחת התרופה ביממה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/02/2012 | 14:39 | מאת: רפי

קבלתי נורמלקס לטפול בעצירות מגסטרואנטרולוג. האם יש חשיבות לשעת נטילת האבקה ביום[בקר או ערב] בהתחשב בכך שיש לי מעיים עצלות? אשמח לשמוע ממך תשובה מפורטת בנושא. בתודה מראש רפי

12/02/2012 | 15:30 | מאת: שני כרמי

רפי שלום. יש להמיס את מנת האבקה של נורמלקס בכוס מלאה בנוזל ולשתות את כולה. רצוי ליטול את המנה בבוקר. אם אתה נוטל תרופות באופן קבוע, עדיף לא ליטול את המנה של נורמלקס בסמוך לנטילת התרופות. חשוב להתמיד בטיפול, גם אם בימים הראשונים לא ניכר שיפור במצב. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות