תוספת ברזל קלה - אפשרויות ופתרונות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/05/2016 | 08:03 | מאת: אביעד

שלום רב, בעקבות אנמיה קלילה לא כרונית, צריך לקחת תוספת ברזל. מחפש תוספת שלא תגרה את הקיבה. תוספים בסגנון של FERO וכד' גרמו לגירוי בקיבה. כרגע מנסה Light Iron של סולגאר. האם יש תוסף חלופי נוסף במינון נמוך שיכול להועיל ולא לגרות את הקיבה ? לחילופין מה לשים לב בתוסף מבחינת תכולה וכיוצב'. תודה רבה.

אביעד שלום, ברזל עדין של סולגאר הוא מוצר איכותי ואכן גורם משמעותית לפחות תופעות לוואי במערכת העיכול. מדובר בברזל ביסגליצינאט הפעיל גם במינונים נמוכים. הרבה מוצרי ברזל עדין אחרים מכילים את אותו סוג ברזל. ברזל עדין מסוג אחר יש גם במוצרי פלורדיקס וספאטון. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות