קלארינז ,תרופה שניתנה לי , לגבי מינון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/05/2016 | 12:48 | מאת: תות

הי אני אחרי ברונכיט קשה וארוכה ובעקבותיה אף הפסקתי לעשן כבר כמעט חודש..הרופא נתן לי שלשום קלארינז כי אני לא מפסיקה להשתעל והליחה משגעת אותי. הוא רשם לי פעם אחת ביום. בהוראות אריזה רשום שניים ביום. הרופא שלי בחופשה ולא יכולה לשאול אותו. האם לקחת פעמיים או רק פעם אחת ביום. והאם התרופה משפיע גם על הליחה ועוזרת בכיוח. תודה

תות שלום, ניתן לקחת את התרופה פעם או פעמיים ביום. המינון המקובל הוא פעמיים ביום. התרופה אינה מכייחת, אך היא מייבשת את הנזלת ולכן מפחיתה ייצור של הליחה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות