שימוש בטלפסט וברקוד ביחד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/05/2016 | 13:32 | מאת: שחר

שלום, אני משתמשת בזמן האחרון בטלפסט 180 מ"ג בשל אלרגיה לאביב, ובשל שיעול חריף שהחל בשבוע האחרון הרופא נתן לי רקוד. לאחר קריאת העלון לצרכן ראיתי שלא רצוי להשתמש במשככי כאבים המכילים קודאין יחד עם אנטי היסטימינים. שאלתי היא - האם להפסיק עם הטלפסט ולקחת רקוד, או שניתן לקחת אותם ביחד? תודה, שחר

שחר שלום, ניתן לקחת את שתי התרופות ביחד. ההמלצה לא לקחת קודאין עם אנטיהיסטמינים מתייחסת לאנטיהיסטמינים מדור ישן שעלולים לגרום בשילוב עם קודאין לטשטוש ולנימנום. טלפסט הוא תכשיר מדור חדש. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות