הריון חודש שביעי וחצי שימוש בבטאקורטן האם מזיק לא?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/04/2016 | 11:29 | מאת: גלית אוחיון רוביני

שלום רב אני בחודש השביעי וחצי להריון יש לי באמה השמאלית נקודת חן שזוהתה כזיהום לפני ההריון והרופאת עור נתנה לי בטאקורטן לפני ההריון האם זה בסדר להשתמש במהלך ההריון כיוון שהנקודה גדלה ולא אסטטית בעייני. תודה חג פסח שמח גלית

גלית שלום, מכיוון מדובר בנקודת חן שגדלה, אני ממליצה לפנות לרופא עור לבדיקת הנקודה. מכיוון שבטאקורטן רגיל (לא G) לא מכיל אנטיביוטיקה, התכשיר מתאים לטיפול בזיהום חיידקי. לגבי שימוש בבטאקורטן בהריון, רק באישור רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות