אוביטרל - אחסנה בקירור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/04/2016 | 13:33 | מאת: מישהי

שלום רב, שאלה לגבי קירור האוביטרל: הוחזק מאז הקנייה בקירור. לקראת שימוש - מאז הבוקר יצא בשקית עם 2 קרחומים קפואים. חזר בצהריים למקרר למספר שעות. בעלון כתוב שאין להחזיר לקירור... (נקרא, לצערי, בדיעבד) האם האוביטרל נפגע? תודה.

שלום, אם התרופה הייתה במהלך כל הזמן בטמפרטורה של עד 8 מעלות, זה כאילו היא לא יצאה מהמקרר. אם הטמפרטורה הייתה גבוהה יותר או שלא הייתה ידועה, צריך לפנות לרוקח הממונה על התרופה בחברת סרונו. אני אנסה מחר ליצור קשר איתם. ליאת

שלום, יצרתי קשר עם החברה והם מעדיפים למסור את המידע ישירות אלייך ללא מתווך. אם את יכולה, רשמי מספר טלפון בתגובה כדי שיוכלו ליצור איתך קשר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות