אינטרקציה בין תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/03/2016 | 08:30 | מאת: מלכית

שלום האם יש אינטרקציה בין לקיחת אסיול 0וליום לבין לוסק אומפקדקס תודה

מלכית שלום, יש אינטראקציה קלה בין אסיוול לאומפרדקס/לוסק. השילוב גורם לעיכוב הפינוי של אסיוול מהגוף ומאריך את משך פעולתו. אם נותנים שילוב, צריך לשים לב אם מופיעות תופעות לוואי כמו נימנום יתר, סחרחורות, חולשה, פגיעה בקואורדינציה או בתפקוד שכלי (בלבול, פגיעה בזכרון). אם מופיעות תופעות לוואי יש להפחית מינון או להחליף לתרופה אחרת מאותה משפחה שלא מתנגשת עם אומפרדקס. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות