כאב מחזור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/03/2016 | 10:12 | מאת: שירן

שלום ליאת אני בת 17 ולאחרונה שקיבלתי מחזור יש לי כאבים בטוסיק בפי הטבעת אני מרגישה ששורף לי בטוסיק וגם כשראתי בתחתונים ראיתי כתם דם באיזור של הטוסיק האם זה קשור למחזור או??

שירן שלום, כאב ודימום בפי הטבעת יכולים לנבוע מטחורים או פיסורה, בעיקר אם הופיעו אחרי עצירות או שלשולים מרובים. האם התופעה הזאת מלווה כל ווסת שיש לך או שזה חד פעמי? אם זה חד פעמי, סביר להניח שזה לא קשור לווסת, אך רק רופא יוכל לאבחן זאת בוודאות. ליאת

09/03/2016 | 16:53 | מאת: שירן

תודה על התשובה ולגבי השאלתך זה קורה לי מתי שאני במחזור

מנהל פורום תרופות ורוקחות