הנחיות וסיכונים בנטילת פורמולות לניקוי רעלים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/03/2016 | 15:34 | מאת: תמר

האם יש סיכונים או הנחיות מסוימות לנטילת פורמולות לניקוי רעלים כמו ביוסיל, פקטסול, EDTA וכד'?

תמר שלום, הנחיות הנכונות לגבי כל תוסף תזונה : נשים בהריון (או המתכננות הריון), ילדים ואנשים הנוטלים תרופות כרוניות, צריכים להתייעץ עם רופא לפני השימוש. את פקטסול אני לא כל-כך מכירה, ראיתי שניתן להוריד מהאינטרנט פרוטוקל טיפולי. לגבי EDTA, אסור ליטול יותר מ-3 גרם ביום או להשתמש יותר מ 5-7 ימים רצופים מחשש לתופעות לוואי חמורות. לגבי ביוסיל, אני מכירה מוצר בשם זה של אלטמן, ולגביו אין הוראות מיוחדות מעבר להנחיות השימוש של היצרן. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות