אזניל ואוראופלזמה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/02/2016 | 22:15 | מאת: אנונימית

קראתי שאזניל 250 מג הוא בעיקר לדלקת ריאות/סימפונות וכדומה ובכלל לא למחלות מין. האם האזניל אכן למחלות מין?(במידה ויש אוראופלזמה אורלטיקום שמסרבת להרפות ולא עוזבת) מה המינון המומלץ? קיבלתי מהרופאה ליומיים אך אני חושבת לקחת ל3 מפני שכבר חצי שנה אני לוקחת אנטיביוטיקה והחיידק לא עובר אז אני רוצה לתת מעין מכה חזקה יותר. יש סכנה? תודה

שלום, אזניל מיועדת לטיפול גם במחלות מין מסוימות. בהרבה מקרים החיידק הזה עמיד לטיפול אנטיביוטי ולכן, אני לא רואה טעם להאריך את הטיפול מעבר למה שרשמה הרופאה. ליאת

19/02/2016 | 18:30 | מאת: אנונימית

ממש מדאיג אותי העניין שהוא עמיד בפני טיפול אנטיביוטי. אצטרך להישאר עם זה כל החיים?כל החיים להיות מדבקת ולסבול מהפרשות ואולי מאוחר יותר תתפתח דלקת אגן..? אין לזה טיפול מאסיבי יותר?הרופאה שלי אמרה שאין עוד אפשרויות חוץ מהאזניל, כי כבר לקחתי המון סוגים של אנטיביוטיקה והיא אמרה שזה כבר לא בריא.. ושזיהומולוג יציע לי את אותם דברים.. ידוע לך על אנטיביוטיקה חזקה יותר מאזניל?תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות