הנביאים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/02/2016 | 07:47 | מאת: זכי

אני סובל ממגרנות..לעיתים כל יום..בדרך כלל מופיעים ההתקפים..בשעות הלילה המאוחרות....אני נעזר בכמוסות ריזאלט ..יש דרך לטיפול. יותר מקצועי..לפתרון התופעה,,???

זכי שלום, הטיפול המקובל כיום במיגרנה הוא נטילת כדור כמו ריזאלט או כדור אחר מאותה משפחה בתחילת ההתקף ושוקלים הוספת טיפול מונע כשמדובר במיגרנה בתדירות גבוהה יחסית. ניתן לנסות טיפול משלים כמו דיקור או רפלקסולוגיה. אם קיים גורם בר טיפול לבעיה, העדיפות היא כמובן לטפל בגורם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות