קשב וריכוז והפרקטיביות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/02/2016 | 15:38 | מאת: רינה

היי יש לי ילדה בת 5 עם קשב וריכוז והפרקטיביות מה אפשר לתת לה? היא עדיין לא הובחנה החודש מתחילים טיפולים היא דקה לא יושבת אפ בזמן זזה ומשתוללת אפשר לתת טיפות הרגעה טיבעי? ואיזה?

רינה שלום, מומלץ לגשת לאבחון שעל-פיו ייקבע אם יש צורך בטיפול ומהו הטיפול המתאים. תוספי תזונה טבעיים שמיועדים להרגעה ומתאימים לילדים הם סירופ רגיעון וטיפות רסקיו. תכשיר טבעי נוזלי שמיועד לסייע במצבי הפרעת קשב וריכוז הוא ריכוזית. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות