טיפול באדמומית בפנים עקב סבוריאה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/01/2016 | 20:16 | מאת: איריס

שלום בני סובל מזה שנים ממחלת הסבוריאה. אודה אם תוכלי להמליץ על משחה מתאימה למקרה של התפרצות ע"מ להעלים את האדמומיות. איזה מאכלים אם בכלל מומלץ להמנע מהם לסובלים ממחלה זו תודה

איריס שלום, מומלץ טיפול בתכשירים מסדרות סבוקלאם או סבו-מדיס. אם יש התלקחות שלא מגיבה לתכשירים אלה, יש להתייעץ עם רופא לדבי שימוש בתכשיר סטרואיד. אם בנך סובל מאלרגיה למזון, יש להימנע ממאכלים אלה. מזון מעובד, שומנים מהחי וצבעי מאכל גם אינם מומלצים. אם התזונה אינה מאוזנת ניתן לשקול תוסף ויטמינים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות