חצ'קונים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/01/2016 | 19:56 | מאת: נטלי

היה לי חצ'קונים ואז קילפתי את ה חצ'קונים וזה נהיה שחור וזה לא יורד ויש לי שחורים וחצקונים רק על המצח וליד האוזניים והלכתי לרופא עור ונתן לי משחה והמשחה לא כול כך עוזר זה עושה לי עור יבש והיה לי עור שמנוני איך אפשר להוריד את זה את ה חצ'קוניםוהשחורים שיש לי תודה

נטלי שלום, כדי לטפל בחצ'קונים, המשיכי להשתמש בקרם שרשם לך רופא העור. אם זה לא עוזר, תוכלי לחזור אליו להתייעצות חוזרת. טיפול ב"נקודות שחורות" על הפנים ניתן לעשות אצל קוסמטיקאית טובה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות