דרמקומבין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/01/2016 | 09:16 | מאת: yael

שלום, קצת ארוך מתנצלת מראש. אובחנה אצלי לפני כ3 שבועות פטריה בשד ע"י יועצת הנקה.מרחתי בהוראתה דקטרין קרם (בתי גם מטופלת). אתמול כיוון שלא חל שיפור הייתי אצל רופא עור ומשפחה שלא ראו עדות לפטריה. השדיים כואבים ומגרדים (שניהם) הפטמה עצמה ורודה מאוד ויש מעין הילה לבנה סביבה בערב ראיתי שיש לי סתימה בצינורית חלב בצד ימין. פתחתי. יש זרימה של חלב אבל הנקודה הלבנה עדיין נשארת. שאלתי- האם דרמקומבין יכול להתאים לטיפול בפטריה + סתימה? הולכת היום שוב לרופא ורוצה לדעת לאן לכוון כי הם ממש לא יודעים מה לעשות עם פטמות מסתבר:/

יעל שלום, מתנצלת שלא אוכל לעזור יותר מדי, איני רופאה ולכן לא אוכל לאבחן מהי בדיוק הבעיה בפטמות. דרמקומבין מטפלת במגוון בעיות עור מכיוון שהיא מכילה גם מרכיב אנטיביוטי, גם מרכיב אנטי-פטרייתי וגם סטרואיד. נותנים אותה כשלא בטוחים מהו הגורם לבעיה או כשמזהים שיש בעיה המשלבת גם זיהום וגם פטריה או גם פטריה וגם דלקת. כאב בפטמות יכול להעיד גם על טכניקת הנקה או יניקה לא נכונות, אך מכיוון שהיית כבר אצל יועצת הנקה, אני מניחה שקיבלת הדרכה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות