התכוצויות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/01/2016 | 21:52 | מאת: דבורה גופר

אני בת 52 סובלת מהתכוציות באצבעות ממש ניתפסות לי או השרירברגלים וזה מאוד כואב ,קיבלתי כדור לחובר מגנזיום ,אבל הוא לו היה טוב בשבילי עשה לי בחילות והקאות מה עוד ניתן לעשות זה ממש כואב לי

דבורה שלום, אם את לא מגיבה טוב לתוסף מגנזיום, ניתן לנסות תוסף של B-קומפלקס. אפשר להתייעץ עם רופא ולבדוק אם יש גורם בר טיפול להתכווצויות (טיפול תרופתי, מאזן אלקטרוליטים בדם, חוסר איזון של מחלת סכרת ועוד). ניתן לשקול גם פיזיותרפיה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות