זריקות וולטרן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/01/2016 | 23:52 | מאת: א.

אמי כבת 70 סובלת מעודף משקל, מלחץ דם גבוה ומדלקת פרקים. כדורי ארט 50 ומשחת וולטרן חדלו לסייע לה בהתמודדות יומיומית עם הכאבים (של הפרקים וכאבים באזור הישבן וצדי הגוף) והיא החלה בנטילת זריקות וולטרן. האם ניתן לקבל זריקות וולטרן מדי יום ביומו לפרק זמן ארוך, למשך שנים, או שיש סיכונים הכרוכים בכך?

א שלום, טיפול בוולטרן לא אמור להיות קבוע או ממושך. יכולים להיות סיבוכים של החומר הפעיל (דימומים, פגיעה בכבד, פגיעה באיזון לחץ דם), וכן סיבוכים במקום ההזרקה. יש לפנות לרופא מומחה כדי לאזן לה את הטיפול בדלקת. ליאת

06/01/2016 | 13:27 | מאת: א.

רופא המשפחה אמר לה שהוא לא מטפל בזה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות