מענה לפנייתי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/12/2015 | 08:48 | מאת: לילך

ליאת בוקר טוב, תודה רבה על תשובתך המהירה והמנומקת. בוודאי שהבעתי את חששותיי בפני הרופאה אך יחד עם זאת הבנתי שאין הרבה ברירות היות וגם לרספרדל שניתן לה, במינון נמוך 1 מ"ג, כדור שאף הוא שנוי במחלקות ולא מותווה להם ,שדרך אגב כן אושר לי, כך שהייתי יותר רגועה , הגיבה לא טוב אחרי תקופה קצרה עד כדי אשפוז (הפכה לאפתית והעלתה חום). הפרפרן, פרט לתופעת הלוואי היחידה, שאי אפשר להתעלם ממנה, והוא נושא השרירים ברגליים, היה די ידידותי ומועיל. יהיה לי מאוד קשה נפשית, לתת לה כדור שלא מאושר בישראל ושעלול לסכן את חייה. ובאמת איני יודעת את נפשי מרוב צער וחמלה, כי אני רוצה נורא לעזור לה כי חייבת להיות מאוזנת, אין פה שאלה בכלל . אולי אפנה לייעוץ רפואי נוסף. תודה בכל אופן.

לילך שלום, אכן נשמע שכדאי ייעוץ נוסף. יישר כוח ובהצלחה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות