החזקת עזרה ראשונה ותרופות ברכב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/12/2015 | 23:12 | מאת: דניאל

שלום איך ניתן להצטייד ברכב בציוד עזרה ראשונה שכולל גם תמיסות ומשחות מבחינת הטמפרטורה? השאלה היא פרקטית לגבי כל אדם פרטי שרוצה להחזיק ברכב ציוד עזרה ראשונה שכולל פולידין ומשחות ואולי כדורי אקמול וכדו', חבישות מיוחדות לכוויות (ברשלינד וכדו') וכן במד"א למשל או כוננים שמחזיקים תמיסות לעירוי וכדו', ובמיוחד בנט"ן שם יש גם תרופות וזריקות. כל הדברים הללו נפגעים בחום (ואולי גם בקור?) תודה רבה

דניאל שלום, אחסון תרופות צריך להיעשות לפי הוראות היצרן. הדבר הוא בעייתי בעיקר בתרופות לבליעה, אך גם במשחות אנטיביוטיות. לחברות שינוע של תרופות יש בקרת טמפרטורה ואף מקרר ברכב. ואחרי שעות העבודה לא משאירים תרופות ברכב, אלא מחזירים למחסן. איני יודעת מה עושים במד"א. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות