ורטיגו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/12/2015 | 03:59 | מאת: אגם

היי ליאת .אני סובלת מורטיגו(סחרחורות) למעלה משנתיים. וזה מופיע כל יום בשעות הערב ונמשך עד הלילה נתנו לי כדורי חרדה אבל זה לא עוזר גם פיזיוטרפיה וסטיבולרית עשיתי וגם לא עזר יש טיפול אחר שהיית מייעצת לי לעשות ?? ומדוע זה תוקף אותי מהערב ולא מתחילת היום ?? בבקשה ממך תעזרי לי .. אני מיואשת כבר

אגם שלום, הטיפולים התרופתיים לורטיגו ניתנים במרשם ובהמלצת רופא. הטיפול יותאם לאבחנה או לגורם לתופעה. טיפולים תרופתיים אפשריים הם תכשירים היסטמיניים (במרשם רופא). ניתן לנסות טיפול הומאופתי כמו ורטיגו-היל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות