תופעות לוואי של התכשיר האורולוגי אבודארט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/12/2015 | 10:25 | מאת: עמוס

לד"ר איבני שלום רב, אורולוג ממליץ לי להשתמש באבודארט. באתר של משרד הבריאות יש תיאור מפורט של התרופה והשפעותיה, כולל סחרחורות, אי ספיקת לב, אינאונות ועוד. מה שמדאיג ולא ברור, היא הקביעה שההשפעות אינן רברסיבליות. כלומר, גם כאשר מפסיקים את השימוש, מסיבה זאת או אחרת, תופעות הלוואי אינן נפסקות. האם קראתי נכון? האם ייתכן שעם הפסקת השימוש, תופעות הלוואי אינן חולפות? בתודה ובברכה, עמוס

עמוס שלום, בחלק קטן מהמטופלים באבודרט תופעות הלוואי הקשורות לתפקוד המיני נותרו גם אחרי הפסקת הטיפול. לא ברור מה תפקידה של התרופה בהמשכות תופעות הלוואי מעבר לשימוש בתרופה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות