יובש באף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/12/2015 | 19:38 | מאת: רחל

רחל שלום. קשה לי לישון בלילה כי האף שלי יבש מאוד וקשה לי לנשום במה אני יכולה להשתמש. בהתחלהנההתי שמה מסביב לאף וזלין. היום לא עוזר בכלל. .

רחל שלום, אם הבעיה היא יובש באף, יש תכשירים להקלה. תרסיס הייסאן או ג'ל סאלינה או ג'ל סינוז, מטפלים ביובש באף. אם מדובר בגודש של הריריות, טיפול באלרין או אוטריבין יכול להקל (חשוב לא להשתמש בתכשירים אלה ברצף מעל 5 ימים). ליאת

25/02/2016 | 08:47 | מאת: דוב

האם סינוז יעיל להפחתת דימומים מהאף בשל יובש, והאם יש מגבלה לגבי תדירות ומשך השימוש?

מנהל פורום תרופות ורוקחות