תופעות לוואי לצפוויט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/10/2015 | 11:34 | מאת: שרה

לקחתי בהוראת רופא לפני חודשיים צפוויט פורטה עבור דלקת ברגל, אתמול הרגשתי שהדלקת חזרה וגרמה לי כאבים חזקים הרופא לא יכל לקבל אותי על דעת עצמי לקחתי צפוויט וכן כדור אדוויל- כשעתיים וחצי לאחכ התעלפתי ובמשך שעות הקאתי האם זה הגיוני?מה עלי לעשות

שרה שלום, התופעות שאת מתארת חריגות ולכן עלייך להפסיק ליטול את הכדורים (גם צפוויט וגם אדוויל) ולפנות לרופא על מנת לקבל טיפול עבור הדלקת מצד אחד ולעשות בירור לתופעות שחווית מצד שני. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות