צלקת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/10/2015 | 21:17 | מאת: יייי

נפלת על הרצפה השתפשפתי היתנפח קצת ובתוך זה יש חתך קטן ומסביב צלקות (ביד) אני צריך משחה

שלום, הפרטים לא כל כך ברורים. אם מדובר בנפילה שהתרחשה עכשיו ויש פצע פתוח שצריך לטפל בו, אז יש צורך במשחה אנטיספטית (חיטוי) כמו פולידין, סביעור, ויטה-מרפן או בפנטן פלוס. אם יש חשש לזיהום, יש לפנות לרופא לקבלת מרשם לאנטיביוטיקה. אם מדובר בפצע שכבר הגליד והחלים ומעוניינים לטשטש צלקת של הפצע, משתמשים בג'ל על בסיס סיליקון כדוגמת קלו-קוט. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות