יוטירוקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/01/2012 | 13:52 | מאת: ענת

שלום לך שני רציתי בבקשה לברר בקשר לתרופה יוטירוקס במקום אלטרוקסין. צריכה ואפשר לחצות את הכדור(50 מקג') לשניים שאלתי אם ניתן לחצות את הכדורים ולשים בקופסא סגורה כי זה נמצא בחבילות וקשה להחזיר חצי מתחת למעטפת האלומניום כשזו לעיתים נקרעת.. אם מותר השאלה גם לכמה זמן מותר לשים בקופסא חצאי כדורים. בברכה ענת

29/01/2012 | 15:29 | מאת: שני כרמי

ענת שלום. לא ידוע לי שניתן לחצות את הטבליות של Euthyrox 50 mcg. עליך לברר זאת עם הרוקח שניפק לך את התרופה. התרופה רגישה לאור ולכן חשוב לאחסן אותה בתוך מעטפת האלומיניום שמגינה עליה. לא רצוי לשמור את הכדורים בחבילה אחרת מזו שבה סופקו. יציבותם לא נבדקה בתנאים אחרים. לבריאות.

24/02/2012 | 17:52 | מאת: תומר

ראי העלון לצרכן, כפי שקיים גם באתר איגוד האנדוקרינולוגיה. בהצלחה!

מנהל פורום תרופות ורוקחות