Euthyrox

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/01/2012 | 09:45 | מאת: יעקב בארי

שלום, אני יליד 1940.חולה סוכרת משנת 1992.מאוזן HA1C 6.2-6.7.קיבלתי אלטרוקסין זמן רב והייתי מאוזן.לאחרונה הוחלפה לי התרופה ל- Euthyrox. רמות הסוכר עלו ל- 180-265 מ"ג/דציליטר.מאז קבלת התרופה הזאת אניכל הזמן עייף נורא וגם מרגיש רע. מה לעשות?

29/01/2012 | 10:37 | מאת: שני כרמי

יעקב שלום. מהמצב שאתה מתאר נדמה כי מאזן הורמוני בלוטת התריס בגופך השתבש, כתוצאה משינוי התרופה ושינוי במידת הספיגה שלה. מצבים כאלו מוכרים במעבר מתרופה אחת לשניה ומצריכים מעקב של רופא אנדוקרינולוג ושינוי המינונים בטיפול התרופתי (גם של בלוטת התריס וגם של הסוכרת), בהתאם למצב הרפואי של המטופל. אם כן, מה שעליך לעשות- לקבוע תור לרופא אנדוקרינולוג ולהיות במעקב. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות